От трибуната на Народното събрание съпредседателят на Демократична България Христо Иванов и Йордан

...
От трибуната на Народното събрание съпредседателят на Демократична България Христо Иванов и Йордан
Коментари Харесай

Христо Иванов и Йордан Цонев в сблъсък за участието на Делян Пеевски в комисията по конституционни въпроси

От трибуната на Народното събрание съпредседателят на " Демократична България "  Христо Иванов и Йордан Цонев от ДПС влязоха в конфликт за присъединяване на Делян Пеевски в комисията по конституционни въпроси. Вчера той стана неин член с гласовете на ГЕРБ, ДПС, " ИТН " и с решаващото безучастие на " Възраждане " в гласуването. От трибуната на парламента Христо Иванов призова да се реконструира комисията по конституционни въпроси. От ДПС обаче не са съгласни с това.

По думите на Цонев именно Делян Пеевски е създал предложенията на партията за промени в конституцията, оповестени преди година и половина.

" ДПС има най-правилната визия, тъй като е първа. Няма да има никакви смени, който каквото желае да приказва. Нашето решение е да дадем път на експерти, които си схващат от работатат, а facebook е едно свободно пространство ", категоричне е Йордан Цонев от ДПС.  

По думите му това е едно петно, но не е на дреха, а на целия народ и би трябвало да се почисти и това ще стане единствено посредством правосъдната промяна.

 
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР